Provacuno ensenya múscul a les Filipines

PROVACUNO ha organitzat un esdeveniment de presentació de la carn de boví d’Espanya a les Filipines, dirigit a importadors d’aquest país, per mostrar les particularitats del nostre model de producció que defineix la carn de boví espanyol com un producte exclusiu i d’alta qualitat.

 

Provacuno muestra músculo en Filipinas

 

En aquesta presentació es va donar a conèixer la dimensió del sector del boví espanyol, les característiques diferencials de la nostra carn (entre les quals destaquen la seva tendresa, sucositat, un sabor excel·lent o un baix contingut en greix) i les possibilitats que té en un mercat que demanda cada vegada més, carn de boví de qualitat.

Així mateix, es va realitzar una degustació amb sabor espanyol, amb receptes de carn de boví elaborades per dos reconeguts cuiners espanyols: Miguel Ángel de la Cruz (dues estrelles Michelin) i Fernando del Cerro (dues sols Repsol), que van convèncer els assistents.

Aquest acte va ser clausurat per l’Ambaixador d’Espanya a les Filipines, Miguel Utray, i la Consellera Econòmica i Comercial, Silvia Torices, que van destacar la qualitat de la carn de boví espanyola i la seva qualificació com a producte premium.

 

 

Provacuno en Filipinas

 

Visita a centres de Filipines

Durant la seva estada a les Filipines, PROVACUNO ha visitat juntament amb els exportadors espanyols que han participat en aquest viatge, dos centres de producció: un escorxador amb sala d’especejament i un centre d’emmagatzematge i processament de productes carnis. Aquestes visites han permès establir una connexió amb els productors filipins i han servit per comprovar les particularitats del model de producció.

L’acció s’ha completat amb una demostració de cuina de la nostra carn a la famosa Escola de cuina, Enderun de Manila, on els xefs espanyols han demostrat les possibilitats del nostre producte a alumnes de l’escola, fomentant-ne el consum.

Col·laboradors