Provacuno i INTEROVIC preparen estratègies per a la UN Food Systems Summit del pròxim juny

El proper mes de setembre es va a celebrar l’ON Food Systems Summit, cimera mundial sobre sistemes alimentaris, coincidint amb l’Assemblea General de Nacions Unides. Els objectius generals d’aquesta cimera són:

• Garantir l’accés als aliments sans i nutritius per a tots
• Adoptar modalitats de consum sostenibles
• Impulsar la producció favorable a la naturalesa
• Promoure mitjans de vida equitatius
• Crear resiliència davant les vulnerabilitats, les commocions i les tensions

Aquesta cimera tindrà una influència molt important en la formulació de les polítiques alimentàries i les pautes dietètiques mundials durant les pròximes dècades i els missatges que s’obtinguin com a conclusions seran en els quals els governs puguin recolzar-se per justificar les seves decisions.

La manera de treball d’aquesta cimera és mitjançant la realització d’una sèrie de jornades de debat entre totes les parts implicades, denominades Diàlegs.

Per tal de preparar aquests Diàlegs i articular una sèrie de missatges comuns que haurien de ser defensats pels assistents a aquestes jornades, des PROVACUNO i INTEROVIC organitzen una jornada de posada en comú d’arguments i idees que se celebrarà el proper dia 14 de maig, divendres, a les 11 hores.

Es comptarà amb la participació de:
Samuel Juárez, Coordinador Nacional dels Diàlegs Sobre els Sistemes Alimentaris.
José Manuel Álvarez, Expert en comunicació, Coordinador de la Plataforma Carn i Salut i ampli coneixedor dels moviments globals anti carnis.
Manuel Laínez, consultor independent que treballa en diferents aspectes relacionats amb la sostenibilitat, medi ambient, etc.

Totes aquelles persones interessada en assistir-hi, poden fer-ho a través d’aquest ENLLAÇ.

Accés a l’Seminari a través d’GoToMeeting:

Divendres 14 de maig a les 11: 00h.

 

 

Col·laboradors