PROVACUNO impulsa els valors del rugbi base amb gust de vedella en el tercer temps

PROVACUNO  l’Organització Interprofessional de la Carn de Boví d’Espanya, se suma un any més a l’esperit del rugbi base acompanyant els jugadors d’entre 6 i 18 anys i les seves famílies als campionats d’Espanya, organitzats per la Federació Espanyola de Rugby durant els mesos de maig i juny.

 

PROVACUNO la Organización Interprofesional de la Carne de Vacuno de España

Conscients que una alimentació equilibrada és clau per al rendiment esportiu, des de PROVACUNO volem posar l’accent al paper que juga la carn de boví dins una dieta variada i equilibrada. Rica en proteïnes d´alta qualitat, vitamines i minerals, aquest aliment essencial contribueix al desenvolupament muscular i mental, especialment en etapes de creixement i alta activitat física.

El rugbi és molt més que un esport, és diversió, és companyerisme, és amistat. I, en aquest mateix esperit, la carn de boví es converteix en el punt de trobada al voltant de la taula, compartint sabors i experiències que formen part de la vida.

PROVACUNO estarà present a les següents cites dels campionats de rugbi base:

⦁ 4-5 de maig | Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M18 organitzat pel VRAC Formatges Entrepinars a Valladolid.
⦁ 11-12 de maig | Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M14 organitzat pel CR El Salvador a Valladolid.
⦁ 18-19 de maig | Festival Nacional M12 organitzat pel San Roque Rugby Club a San Roque (Cadis)
⦁ 25-26 de maig | Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M16 organitzat pel VRAC Formatges Entrepinars a Valladolid.
⦁ 1-2 de juny | Festival Nacional M10, M8 i M6 organitzat pel CR El Salvador a Valladolid.

Amb aquesta iniciativa, PROVACUNO celebra la unió de l’esport i la nutrició en edats primerenques, reforçant el vincle entre taula i camp, entre tradició i futur, entre diversió i salut. Perquè quan es tracta de construir comunitat, poques coses uneixen tant com el rugbi i un bon petit de vedella.

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors