PROVACUNO impulsa els valors del rugbi base amb gust de vedella en el tercer temps

PROVACUNO  l’Organització Interprofessional de la Carn de Boví d’Espanya, se suma un any més a l’esperit del rugbi base acompanyant els jugadors d’entre 6 i 18 anys i les seves famílies als campionats d’Espanya, organitzats per la Federació Espanyola de Rugby durant els mesos de maig i juny.

 

PROVACUNO la Organización Interprofesional de la Carne de Vacuno de España

Conscients que una alimentació equilibrada és clau per al rendiment esportiu, des de PROVACUNO volem posar l’accent al paper que juga la carn de boví dins una dieta variada i equilibrada. Rica en proteïnes d´alta qualitat, vitamines i minerals, aquest aliment essencial contribueix al desenvolupament muscular i mental, especialment en etapes de creixement i alta activitat física.

El rugbi és molt més que un esport, és diversió, és companyerisme, és amistat. I, en aquest mateix esperit, la carn de boví es converteix en el punt de trobada al voltant de la taula, compartint sabors i experiències que formen part de la vida.

PROVACUNO estarà present a les següents cites dels campionats de rugbi base:

⦁ 4-5 de maig | Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M18 organitzat pel VRAC Formatges Entrepinars a Valladolid.
⦁ 11-12 de maig | Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M14 organitzat pel CR El Salvador a Valladolid.
⦁ 18-19 de maig | Festival Nacional M12 organitzat pel San Roque Rugby Club a San Roque (Cadis)
⦁ 25-26 de maig | Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M16 organitzat pel VRAC Formatges Entrepinars a Valladolid.
⦁ 1-2 de juny | Festival Nacional M10, M8 i M6 organitzat pel CR El Salvador a Valladolid.

Amb aquesta iniciativa, PROVACUNO celebra la unió de l’esport i la nutrició en edats primerenques, reforçant el vincle entre taula i camp, entre tradició i futur, entre diversió i salut. Perquè quan es tracta de construir comunitat, poques coses uneixen tant com el rugbi i un bon petit de vedella.

 

 

Col·laboradors