Des de PROVACUNO, l’Organització Interprofessional de la Carn de Boví, es posa en marxa la cinquena edició del Curs de Formació Gratuït per a Professionals del Sector de Boví de Carn, una iniciativa orientada a aportar coneixements clau sobre nutrició i salut, sostenibilitat, els interessos antiramaderia i els principals reptes de futur del sector.
Aquest curs compta amb el suport acadèmic de la Universitat Catòlica de Múrcia, i és vàlid per a l’obtenció de crèdits acadèmics per a aquells estudiants i professionals que vulguin acreditar-ne la formació.
🗓 Dates del curs: del 9 al 18 de juny de 2025
🖥 Modalitat: Online
📚 Nombre de sessions: 6 classes
🕕 Horari: de 18:00 a 21:00 h
La participació és totalment gratuïta, però cal inscripció prèvia.
✍️ Formulari d’inscripció (obert fins el 9 de juny inclòs):
👉 https://forms.gle/ABB6G6fdr9jWxE1F8
Una oportunitat única per actualitzar coneixements, debatre sobre el futur del sector i adquirir eines davant dels reptes actuals de la producció de carn de boví.