Provacuno llança ‘La Champions del Menjar Casolà’, la nova campanya per gaudir i encertar en Nadal amb la millor carn del món

PROVACUNO  ha llançat la campanya “Sopars de Nadal, la Champions del Menjar Casolana”, per incentivar el consum de la millor carn de boví de el món, la nostra, durant les festes nadalenques. Unes festes que seran diferents aquest any a causa de l’actual situació pandèmica, però en què no ha de faltar mai la carn de boví, ingredient estrella a la majoria de les taules del nostre país.

 

 

 

La idea de la campanya és situar-nos en aquests menjars i sopars de Nadal, en què amfitrions i convidats barallen per preparar els seus millors plats per sortir vencedors d’aquesta espècie de competició que a cada casa s’organitza per preparar la recepta estrella. El que la comunitat Fans de l’Boví ha denominat per a aquesta campanya la “Champions del Menjar Casolà”.

Per ajudar-nos a vèncer en aquestes autèntiques finals, Fansdelvacuno va a dur a terme, des d’avui i durant tot el mes de desembre, diferents iniciatives, continguts i concursos, tant al web www.fansdelvacuno.es com en els perfils de Facebook, Instagram i Youtube..

 

Un any de carn gratis per cuinar la millor recepta nadalenca de carn de boví.

Dins de la campanya nadalenca, Fansdelvacuno acaba de llançar al seu perfil de Facebook la possibilitat de guanyar un any de carn gratis. Per aconseguir-ho, conviden a qualsevol usuari que cuini un plat nadalenc amb carn de boví i compartir en foto el resultat.

D’aquí es triarà l’11 ideal de participants entre els que tinguin més quantitat de vots per part dels aficionats (seguidors a la xarxa social), mentre que un jurat expert serà qui triï al triomfador final d’aquesta Champions del Menjar Casolà dels fans del boví.

 

 

 

Col·laboradors