Provacuno promociona la carn de boví a Dubai

Provacuno ha tornat a estar present a Dubai a través d’un acte desenvolupat davant 50 importadors de Emirats Àrabs Units. Aquest esdeveniment, que ha tingut lloc a l’Hotel Dukes Barceló de la ciutat dels Emirats, s’emmarca en les activitats programades en el pla What a Wonderful European Beef, programa cofinançament per la Unió Europea.

S’ha fet una introducció mostrant les qualitats de la carn de boví espanyola. Seguidament, els xefs espanyols com Juanlu Fernández, cuiner de el Restaurant Lu, Cuina i Ànima, i reconegut amb una Estrella Michelin, que ha preparat receptes degustades pels assistents perquè poguessin convèncer-se, personalment, de l’excel·lència de la carn de boví espanyola.

Per Provacuno, l’evolució de les vendes a Emirats Àrabs Units en els 8 primers mesos de l’any, unes 30 tones, fan preveure que a finals d’anys es doblaran les exportacions respecte a 2019, “el que fa considerar que la demanda es veu afavorida pel coneixement de les qualitats del nostre producte i la introducció de les nostres empreses des de fa uns anys “.

 

Més informació: www.provacuno.es

Col·laboradors