PROVACUNO reforça el seu compromís amb el boví de carn a Salamaq 2024

PROVACUNO continua consolidant la seva posició com a referent del sector del boví de carn, aquesta vegada amb la seva destacada participació a la fira Salamaq 2024. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc del 5 al 9 de setembre és un dels més importants al calendari agropecuari nacional, es converteix en un aparador idoni perquè PROVACUNO mostri el treball que realitza en l’àmbit de la innovació, la sostenibilitat mediambiental, la comunicació i la internacionalització del sector de la carn de boví.

 

PROVACUNO aprofitarà la seva participació a Salamaq per enfortir el seu diàleg amb els diferents actors del sector, des de ramaders fins a empreses del sector, passant per mitjans de comunicació

 

La presència de PROVACUNO a Salamaq subratlla el seu paper fonamental en la defensa dels interessos dels ramaders, industrials i carnissers de carn de boví d’Espanya. Durant la fira, l’organització se centrarà a donar a conèixer les seves iniciatives clau, com les campanyes de promoció nacional i internacional que busquen realçar la qualitat i la sostenibilitat de la carn de boví espanyola, tant en mercats consolidats com emergents.

 

A més, PROVACUNO aprofitarà la seva participació a Salamaq per enfortir el diàleg amb els diferents actors del sector, des de ramaders fins a empreses del sector, passant per mitjans de comunicació. D’aquesta manera, reafirma el seu rol com a punt de trobada i unió entre totes les baules de la cadena de valor de la carn de boví, treballant per mostrar la realitat d’un sector i un producte tan beneficiós com és la carn de boví.

 

La fira Salamaq 2024 és una oportunitat per a PROVACUNO on informarà dels futurs projectes que la interprofessional llançarà, així com per explicar els últims treballs realitzats durant tot aquest any, on segueix apostant per projectes que impulsin el boví de carn espanyol.

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors