Què opinen els nostres expositors a Alimentaria. Celevant: cicle productiu integral i tancat

Del 4 al 7 d’abril, Alimentaria torna, amb més força que mai. Anafric participa amb un estand multi-expositor. Celevant és una de les marques coexpositores. És una empresa dedicada a l’especejament, la transformació, l’elaboració i la comercialització de carn de vedella i totes les seves variants. Construïda fa més de 30 anys per aconseguir un cicle productiu integral i tancat, ens les seves instal·lacions reben, processen i distribueixen més de 18.000 tones de carn de boví anualment.

Què engloba Celevant

Meat Center Ibérica compta amb una fàbrica de pinsos amb més de 30 anys d’experiència. Per poder donar la millor alimentació, totes les matèries primeres són sotmeses a exhaustius controls de qualitat, igual que passa amb el producte final.

Així mateix, ofereix el servei d’elaboració de pinsos a tercers sota la nostra pròpia assessoria i formulació per complir amb cada necessitat.

UGASA controla amb cura la selecció de compra de vedells. Integra els animals per al seu engreix en granges pròpies i de tercers en cicle productiu exclusiu per a Meat Center Ibérica. Produeix entre 40.000 i 50.000 animals cada any.

Disposa d´un equip humà de veterinaris i controladors que seguint el PLA D´AUTOCONTROL dissenyat per l´empresa desenvolupen i porten a bon terme tota la producció i engreix del boví així com el Benestar Animal.

El 2018, es va actualitzar tota la maquinària i es van dissenyar les noves sales de filetejats i elaborats, amb això es busca aconseguir el millor producte per als nostres clients i poder adaptar-se els requisits dels mateixos.

La situació geogràfica de l’empresa i la flota de camions de què disposa permet garantir una distribució ràpida i en condicions, amb la màxima flexibilitat i disponibilitat, realitzat a través de Mortretrans.

Per a Celevant, exposar a Alimentaria «permet potenciar les reunions B2B i es treu més partit a les reunions perquè els visitants són exclusivament relacionats amb el sector». Participar a Alimentaria «ens permet formar part i representar les empreses més importants del sector carni a Espanya».

Col·laboradors