Què opinen els nostres expositors d´Alimentaria. Escorxador Reixach

Amb un ritme de creixement sostingut del 20% en els darrers anys i taxa d’exportació anual del 55% de la producció, Reixach obre una nova planta el 2021 de 10.000 m2 amb una capacitat de processament de 250 t/dia. Focalitzada en l’exportació de la producció, les instal·lacions compten amb l’última generació d’equipaments per a l’envasament, la congelació de producte i el subministrament en el mínim temps possible. ​A Alimentaria, Escorxador Reixach mostrarà el caràcter d’una empresa familiar que està situada a l’avantguarda del sector. Escorxador Reixach participa amb Anafric en un estand múltiple format per 11 empreses de tota la cadena del sector carni.

Què és el que realment importa?

  • La qualitat del producte.
  • La satisfacció dels nostres clients.
  • La distribució a gran escala.

Per Escorxador Reixach “la nostra producció ens permet oferir un excel·lent servei al client i capacitat de resposta a les necessitats del mercat”. Actualment Reixach Food comercialitza els seus productes a més de 20 països (55% del total de la seva producció).

A Reixach consideren que la innovació en els serveis i els processos és la pedra angular del negoci, cosa que li permet donar resposta i anticipar-se a les necessitats d’una societat en canvi constant.

“L’adaptació és la clau de l’èxit”, per això Alimentaria és el camí per adaptar-se.

Col·laboradors