Sector carni: «Estratègic, eficient i sostenible»

Durant el primer semestre de l’any, les fires del sector carni i d’alimentació han tornat a obrir les portes presencialment. Anafric ha estat present amb un estand conjunt a Meat Attraction del 8 al 10 de març, a la primera cita internacional del sector carni i «trampolí a la recuperació econòmica del sector carni espanyol». L’associació va estar al costat de les empreses: MurgacaOvinos ManchegosSucarnFribinCelevant / Meat Center Ibérica.

I del 4 al 7 d’abril, Anafric va tornar a reinvidicar la importància del sector carni al saló Intercarn d’Alimentaria, un esdeveniment global indispensable per a la indústria de l’alimentació i les begudes espanyoles que el veuen com una palanca per a la seva estratègia comercial a exterior. L’associació va tornar a assistir amb un estand amb coexpositors com: Tripa Natural /AETRINCárnicas CoviherCárnicas Sierra del SurCelevantEcològica dels PirineusEscorxador Frigorífic ReixachFribinMurgacaGrupo Miguel VergaraProductes del Cinquè QuartSucarn

Com bé expressa, José Friguls, president de l?entitat: «A les fires amb estand compartits ens vam reunir tota la cadena de valor de la indústria càrnia, l?equipament, la restauració o la gastronomia. Avancem per internacionalitzar-nos, per innovar i per ser més sostenibles i eficients en un sector absolutament estratègic a nivell econòmic».

Pots ampliar la informació a:

Col·laboradors