Terzio Bar guanya la cinquena edició del concurs “El millor Paquito de Madrid”

L’Escola de Cuina El Gusto es Nostre ha acollit la cinquena edició del certamen “El millor Paquito de Madrid”, impulsat per INTEROVIC, amb l’objectiu de premiar l’excel·lència en l’elaboració de l’entrepà de xai icònic: El Paquito.

Terzio Bar gana la quinta edición del concurso El mejor Paquito de Madrid

El jurat, compost per reconeguts cuiners, periodistes gastronòmics i representants del sector, ha elegit el Paquito de Terzio Bar com el millor d’aquesta edició. La seva proposta, elaborada pel xef Saúl Sanz, va reinterpretar la porxetta tradicional amb una corchetta de xai aromatitzada, ceba rostida i maionesa de piparres, presentada en pa de vidre cruixent. Un homenatge a l’entrepà com a elaboració gastronòmica de qualitat.

Els finalistes han estat Marzeah, amb un entrepà de mandonguilles de xai amb curri vermell, formatge feta i ají de escalunyes; i Charnela, amb una versió tipus “smashed burger” de xai especiat, amanida freda i moniato rostit.

Aquest concurs s’emmarca a la Ruta del Paquito, una iniciativa d’INTEROVIC per promoure el consum de carn de xai nacional, especialment entre el públic jove. En aquesta edició, més de 200 establiments a tot Espanya ofereixen la seva pròpia versió del Paquito fins al 30 de juny. A més, aquest any s’hi incorporen semifinals regionals que culminaran a la tardor amb la gran final nacional.

El Paquito, un entrepà amb nom propi, segueix conquerint paladars i demostrant la versatilitat, sostenibilitat i sabor dels ous de proximitat.

Consulta tots els establiments participants a:

www.buscandoapaquito.com

Col·laboradors