The Meat Solutions, la plataforma complementària càrnia per connectar amb milions de clients a tot Europa

The Meat Solution ja forma part de la família de Anafric. I dins del desenvolupament digital que ens planteja Europa, amb The Meat Solution se’ns ofereix una plataforma que connecta els nostres escorxadors amb 440 milions de clients potencials a tot Europa. Es tracta d’una eina simple, de fàcil gestió i grans oportunitats.
Aquesta nova plataforma posa en contacte els proveïdors carnis espanyols amb potencials importadors fora de mercat nacional, facilitant aquesta xarxa comercial de forma àgil i garantint la flexibilitat i la transparència dels processos de compravenda entre exportadors i clients, convertint-se en un canal complementari a les línies de comerç exterior que ja tenen les empreses.
Entrevistem a Carla Delgado Teixidó, responsable de comunicació de la plataforma.
Quins són els serveis que presenteu?
Presentamos una plataforma digital “The Meat Solution” que apropa els escorxadors i sales d’especejament espanyols el mercat europeu (27 països i 440millones de clients potencials.
Com poden ajudar els nostres socis?
Oferint visibilitat a Europa. Fent que Europa els conegui donant valor al seu producte i als seus processos de qualitat i difonent la gran experiència que atresoren els nostres escorxadors, volent posicionar als nostres proveïdors carnis a Europa.
Quines perspectives, dins del vostre àmbit d’actuació, contempleu per 2021?
La total expansió de la plataforma The Meat Solution a nivell dels 27 països de la Comunitat Econòmica Europea i l’obertura i consolidació en els 27 països membres.
Quina és la vostra experiència internacional?
Diversos socis de el projecte porten treballant en el sector carni una dècada. Els seus països de referència anterior han estat tot Europa Central i Europa de l’Est. A més, també disposem d’un fort vincle en les exportacions del sector carni i la seva experiència dilatada.
The Meat Solution s’incorpora a partir d’ara a el ventall de col·laboradors que Anafric ofereix a tots els socis. Per a més informació, [email protected]

Col·laboradors