UECBV en la feria Polagra del 4 al 6 d’octubre

La UECBV estarà present a la fira Polagra, feria que aquest any està dedicada especialment a la carn. Es tracta de crear noves oportunitats per als fabricants d’aliments i descobrir oportunitats de mercat. La feria tindrà lloc del 4 al 6 d’octubre.

Polagra és una feria internacional d’aliments que es celebra una vegada a l’any a Poznań (Polònia). Aquesta feria reúne a fabricants, productors, proveïdors i comerciants amb l’objectiu de crear noves perspectives per als fabricants de productes alimentaris i per descobrir noves oportunitats en el mercat. Se muestran los productos de los expositores regionales, nacionales e internacionales, entre estos se cuentan productos cárnicos, leche y productos lácteos, fruta y verdura y también especias, hierbas y bebidas.

L’objectiu de la fira es centra cada vegada més en el menjar congelat i platos preparats així com snacks de tot tipus, Per una altra part, la demanda de productes d’origen regional, ecològic o biològic també està en creixement i és un dels punts forts de la feria.

El programa provisional de la UECBV, segons destaca la revista Eurocarne, quedaria així

  • Lunes 4 d’octubre de 2021 mediodía: UECBV AGM / Conferencia pública. Tema tentatiu de la conferència: «De la granja a la taula a través de la fàbrica: la comunicació és clau per explicar el comerç de guanyat i carn com la base de la sostenibilitat»
  • Dimarts 5 d’octubre de 2021 demà: reunions de les seccions de la UECBV (Ganadería, Industria Cárnica, Comercio) centrades en les accions horitzontals del F2F Green Deal / UECBV Internal AGM.

 

Col·laboradors