Un estudi de la universitat de Pensilvania apunta que una dieta mediterrània amb carn vermella ajuda a reduir les malalties cardíaques

Investigadors de la Universitat de Park a Pensilvana (EUA) han observat que una dieta mediterrània combinada amb petites porcions de carn de res magra va ajudar a reduir els factors de risc de desenvolupar malalties cardíaques, com el colesterol LDL. “L’estudi suggereix que les dietes saludables poden incloure una àmplia varietat d’aliments, com la carn vermella, i tot i així ser amigables amb el cor. Quan es crea una dieta saludable basada en fruites, verdures i altres aliments.

L’estudi parteix de la base de la importància de consumir dietes saludables i ben equilibrades. “Aquest estudi destaca la importància d’incloure carn de res magra en un patró dietètic mediterrani que pot produir beneficis saludables per al cor”, assenyala a l’respecte David J. Baer, ​​un altre dels autors de la investigació, que treballa en el Departament d’Agricultura dels Estats Units i en el Servei d’Investigació Agrícola.

 

 

 

Segons els investigadors, la carn vermella com la carn de res s’ha associat amb un major risc de malaltia cardiovascular en estudis anteriors. Però no ha quedat clar si la carn vermella realment causa aquests efectes o si en realitat són causats per altres eleccions de dieta i estil de vida que les persones realitzen juntament amb el consum de carn vermella.

Col·laboradors