Una recepta de lletó farcit guanya el Concurs Millor Elaborat Carni Artesà

El Concurs Millor Elaborat Carni Artesà, organitzat per Educarne, ha premiat la recepta de French Rack 2.0, una innovadora recepta de lletó farcit amb trompetes de la mort, ceba, puré de patata, tòfona, espècies i fruits secs, presentada pel carn. Així ho ha destacat les resvistes del sector, com Revista Cárnica i Eurocarne.

 

 

La carnisseria de proximitat, clau en la gastronomia càrnia

Estel certamen ha posat en valor el treball dels comercis de proximitat, on l’elaboració artesanal segueix sent un element diferenciador.

“Tots els elaborats finalistes són de petits comerços carnis que treballen amb productes locals, carn de races autòctones i ingredients de temporada. Són receptes úniques que només es poden trobar en un comerç concret, i això les fa especials”, va destacar Maria Sánchez, directora general d’EDUCARNE.

Imatge: Educarne

Col·laboradors