Alimentaria FoodTech torna amb la darrera tecnologia per al sector agroalimentari

Alimentaria FoodTech, el saló de referència a Europa de tecnologia, equipament i ingredients per al sector agroalimentari, torna a obrir les portes fins el proper divendres 29 de setembre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Del 26 al 29 de setembre, Alimentaria Foodtech mostrarà la major oferta transversal d’equipament i tecnologia per a la cadena de producció agroalimentària (processament d’aliments i begudes, indústria 4.0, packaging, emmagatzematge, ingredients, seguretat alimentària, etc.). En total, reunirà 360 empreses i prop de mil marques que presentaran les seves darreres innovacions, amb la mirada posada en reptes com la sostenibilitat, la digitalització, l’automatització i els nous ingredients.

Les firmes expositores i els centres tecnològics assistents exhibiran el potencial innovador, amb la incorporació d’eines com la intel·ligència artificial i la robòtica per millorar la traçabilitat i l’eficiència dels processos productius d’aliments i begudes.

 

 

 

INGAL, soci d’Anafric, a FoodTech

INGAL Ingeniería & Consulting, la primera enginyeria especialitzada en la indústria agroalimentària al nostre país des de la seva fundació fa més de 50 anys, es presenta en aquesta nova edició de FoodTech com un reconegut expert en l’aposta de la indústria connectada amb la innovació per desenvolupar projectes de nova generació en tecnologia alimentària.

INGAL Enginyeria presenta solucions innovadores per equipar les naus amb sistemes de fred eficients i no contaminants i que, a més, són segurs, econòmics i ofereixen un gran rendiment, fins i tot precisant la instal·lació d’una estructura de tubs més petita.

Assegurar el manteniment de la producció en càmeres frigorífiques eficients sense generar emissions perjudicials per a la capa d’ozó és un dels reptes que tenim ben definits en el disseny dels projectes que oferim per a la indústria alimentària”, explica el CEO de l’empresa, Eduard Roca.

 

 

 

Col·laboradors