Anafric amplia els serveis als seus socis incloent la qualitat i seguretat en els processos carnis amb Blinker

Anafric, associació càrnia espanyola, continua sumant nous col·laboradors apropant-los a les necessitats del dia a dia dels seus socis. Recentment, Anafric ha tancat un acord de col·laboració amb Blinker, especialista en el subministrament de material auxiliar per a diversos sectors professionals, entre el que s’inclou el carni.

 

Precisament, l’empresa ha desenvolupat un catàleg específic enfocat a les seves necessitats concreta en solucions en eines, equips de protecció, productes químics i sistemes de manteniment.

Per José Friguls, president de l’associació, “es tracta d’unir esforços entre tots els àmbits que puguin ajudar a millorar la nostra cadena de serveis i cobrir totes les necessitats dels nostres socis”.

Per a Javier Fernández Adell, Key Account Manager de Blinker Professional Components, la indústria càrnia enfronta desafiaments com la seguretat alimentària, l’eficiència en els processos i la sostenibilitat. Tots aquests aspectes, a més, es veuen accelerats amb els continus canvis al mercat, gustos i costums del client i noves tecnologies”.

Blinker ofereix formació especialitzada en l’ús adequat dels seus productes i equips, “ajudant els productors de carn a seleccionar les eines i els materials més adequats per a les seves necessitats específiques”.

Des d’Anafric insisteixen que “el sector carni està vivint un moment amb reptes importants. La certificació de tots els nostres processos i la formació ens aporten seguretat i confiança, tant per a les institucions, com per a proveïdors i consumidors”.

Per a més informació, clicad este enlace.

Col·laboradors