Anafric defensa els interessos del sector davant la cancel·lació del Mobile World Congress de Barcelona

Anafric ha encarregat un informe jurídic al bufet Euroforo, Juli de Miquel per a defensar a les empreses càrnies afectades per la suspensió del Mobile World Congress de Barcelona.

Centenars de comandes de carn van ser a conseqüència d’això anul·lats per hotels i establiments d’hostaleria, afectats al seu torn per la decisió dels organitzadors, la qual cosa ocasionarà grans pèrdues a les càrnies ja que, com assenyala el president de ANAFRIC, José Friguls, “en una setmana tindrem l’informe i decidirem els passos a donar”, assenyala.

“El que és clar és que aquí hem perjudicats tots, les empreses càrnies, les de fruita, les de peix… Ara com ara nosaltres no entrem en els motius de la suspensió ni en qui és el responsable, que el valorarem amb l’informe encarregat, però el que és clar és que se’ns ha fet mal”.

Per això, Friguls recorda que “l’objectiu d’una patronal càrnia és defensar els interessos dels empresaris carnis i això és el que farem”. I destaca que “prendrem la decisió que calgui prendre pels danys ocasionats”, encara que Anafric no vol parlar de demandes fins a veure les conclusions de l’informe.

“Ara com ara nosaltres no entrem en els motius de la suspensió ni en qui és el responsable, que el valorarem amb l’informe encarregat, però el que és clar és que se’ns ha fet mal”

Col·laboradors