Anafric dona suport a la decisió del Comitè Organitzador d’Alimentària d’ajornar la fira fins al mes de setembr

 

Anafric, associació empresarial càrnia espanyola, forma part del Comitè d’Intercarn, saló que engloba tot el sector carni a Alimentària, que ahir va aprovar per unanimitat la decisió d’ajornar la fira, d’acord amb la proposta del seu Comitè Organitzador, per celebrar-se del 14 al 17 de setembre d’aquest mateix any.

El Comitè d’Intercarn, ha valorat les circumstàncies actuals a nivell internacional, entenent que les afectacions per al moviment de persones que s’han anat determinant per diversos països, comportaven planificar un canvi de dates en les quals poder assegurar un context més favorable per a la celebració d’Alimentària amb els millors resultats. L’esforç organitzatiu de Fira de Barcelona per reubicar la fira al setembre ha estat clau per a obtenir el suport unànime del Comitè d’Intercarn.

 

Missatge d’Anafric
El president d’Anafric, José Fríguls, creu necessari “capitalitzar positivament aquest canvi de dates amb la finalitat d’assegurar la màxima afluència de visitants internacionals, tenint en compte el gran paper exportador de la indústria càrnia del nostre país i que està majoritàriament representat en Alimentària. En aquest sentit afirmar el nostre compromís a continuar treballant braç a braç amb l’administració perquè aquesta edició d’Alimentària, al setembre, sigui encara més productiva i efectiva”.

En el mateix sentit s’ha manifestat el vicepresident de l’associació, Marcel Ruiz, que va assistir com a membre del Comitè d’Intercarn representant a Anafric. “Celebrem la plena sintonia en el plantejament i la valoració realitzada pel Comitè Organitzador, proposant amb la deguda antelació unes noves dates que considerem idònies per al desenvolupament d’Alimentària. El clima actual d’incertesa internacional aconsella aquest ajornament en pro de visitants, expositors i organitzadors.”

La presència d’Anafric a Intercarn
La gran plataforma internacional de negocis del sector carni comptarà amb la presència d’Anafric com a associació, juntament amb un important grup d’empreses associades. Algunes xifres interessants d’Intercarn, ajornat fins al 14 de setembre:

  • Internacionalització, innovació i oportunitats de negoci.
  • Plataforma internacional per excel·lència per al sector carni nacional, que representa una facturació de 28.000 milions d’euros, un 22% del sector alimentari espanyol.
  • Previsió d’assistència: 30.000 compradors i visitants nacionals i internacionals.
  • 17.700 m² de superfície d’exposició.
  • 507 empreses expositores.

En cas que volgueu acompanyar-nos en el nostre estand d’Anafric, poseu-vos en contacte amb [email protected]

 

 

Col·laboradors