Anafric organitza un webinar per a socis per explicar la seva campanya sobre el malbaratament alimentari

Segons la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura) si s’aprofités el menjar que acaba sent malbaratament alimentari, es podria alimentar més de dos mil milions de persones i podria resoldre la subalimentació a nivell mundial. A més, es calcula que la producció d’aquests aliments suposa el 8% de les emissions de gasos d’efecte hivernacle, consumeix un 30% de la terra destinada a cultiu i un 20% de l’aigua dolça, i és necessari que s’abordi el malbaratament alimentari a través dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de les Nacions Unides.

Anafric no pot solucionar aquest greu problema. Però si pot ajudar a frenar el malbaratament i conscienciar tots els sectors implicats en la cadena alimentària de la importància de dur a terme accions que contribueixin a alleujar el pes del malbaratament sobre el medi ambient. A través del web anafriczero.anafric.es volem conscienciar. I per això publiquem consells, notícies i iniciatives que impliquen quatre col·lectius: la restauració, la llar, la feina i els establiments de venda d’aliments.

Divendres que ve 29 de setembre, coincidint amb el Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Malbaratament d’Aliments, Anafric presentarà aquest web als seus socis ia totes aquelles persones que es vulguin sumar, a través d’un webinar impartit pel Departament de Comunicació d’Anafric. Presentarem AnafricZero, la nostra campanya que acompanyarà totes les comunicacions sobre desaprofitament.

 

Dia: 29 de setembre

Hora inici: 13.00h

Hora final: 13.30h

Enllaç a la reunió (TEAMS)

 

 

Col·laboradors