CESFAC organitza el VII Congrés Internacional d’Alimentació Animal, els dies 1 i 2 de desembre

El VII Congreso Internacional de Alimentación Animal, organitzat per la Confederación Española de Fabricantes de Alimentos Compuestos para Animales (CESFAC) se celebrará a l’Auditori del Complejo Duques de Pastrana de Madrid els propers 1 i 2 de desembre, sota el lema “Juntos per una alimentació animal sostenible”.

El congrés pondrà el seu focus en aquesta premisa: la sostenibilitat, i aboradarà com pot promoure un model de producció d’aliments per a animals més sostenibles, tant des del punt de vista econòmic com des de la perspectiva medioambiental i social.

Durant els dos dies del congrés, diferents experts de primer nivell participaran en aquesta esperada edició presencial, en la que abordaran temàtiques relacionades amb l’adaptació del sector de l’alimentació animal a l’Agenda 2030, la sostenibilitat i el medi ambient o la reducció de la dependència. exterior de les matèries primeres proteiques, així com les conseqüències econòmiques i el futur dels recursos en la situació actual mundial o el futur dels hàbits alimentaris.

El VII Congreso Internacional d’Alimentació Animal s’organitza a l’Auditori del Complejo Duques de Pastrana.

Más información del Congreso, programa e inscripciones en este  enllaç.

Col·laboradors