Creen una Comissió d’Afers Laborals pel coronavirus COVID-19

Responsables de diverses organitzacions sectorials de el sector d’alimentació i sindicats han creat una Comissió d’Afers Laborals pel coronavirus COVID-19.

L’objectiu és contribuir entre tots a evitar l’extensió de la pandèmia a les empreses i entre els treballadors de el sector, així com garantir l’abastament alimentari de tota la població.

Els agents socials van acordar a més, consensuar un document conjunt posant en valor a el sector com a servei essencial a la societat, a més de ressaltar com a prioritat de tots que el treball en la indústria de l’alimentació i les begudes es realitzi de forma segura, fent referències a pautes i mesures preventives, així com, una possible guia de bones pràctiques. També per garantir l’alimentació de totes les espanyoles i espanyols.

En aquesta línia es va acordar la col·laboració sectorial per millorar l’abastament dels EPIS necessaris per desenvolupar l’activitat, així com buscar alternatives per garantir el desplaçament segur de les persones que van a la feina.

Teniu més informació a la revista Càrnica.

Col·laboradors