DURÁN-CORRETJER és reconegut per segona vegada consecutiva com un dels millors despatxos de patents d’Europa

DURÁN-CORRETJER  ha estat reconegut una vegada més pel Financial Times i Statista en el seu informe especial “Europe’s Leading Patent Law Firms 2024” com un dels millors despatxos de patents d’Europa, consolidant la seva posició de lideratge al sector. Aquest és el segon any consecutiu en què DURÁN-CORRETJER rep aquest distingit reconeixement. El despatx és col·laborador d’Anafric. 

 

Duran-Corretjer

Aquest any, com a novetat respecte a l’anterior, DURÁN-CORRETJER ha estat especialment destacat a l’àrea de Biotecnologia, Sanitat i Alimentació, a més d’altres àrees tècniques. Aquest nou reconeixement subratlla el creixement i la diversificació del despatx en camps tecnològics avançats i d’avantguarda, reafirmant la seva capacitat per oferir solucions innovadores i efectives a tots els clients.

Àrees de Reconeixement:

Biotecnologia, Sanitat i Alimentació
Enginyeria Mecànica
Química
Enginyeria Elèctrica
IT i Programari

DURÁN-CORRETJER, compost per un equip d’agents de la propietat industrial, agents de patents europees i advocats altament qualificats, s’enorgulleix d’aquest reconeixement i es compromet a continuar oferint un servei excepcional i de qualitat a tots els clients.

Aquest nou reconeixement és un testimoni de la dedicació, l’esforç i l’experiència del despatx al camp de la propietat industrial durant els seus 122 anys de trajectòria i reforça la seva fermesa comesa per continuar oferint un servei d’assessorament de primer nivell així com garantir una entesa profund de l’evolució i les complexitats del sector.

Col·laboradors