En el marc de la fira Alimentària, INTERPORC juntament amb ANPROGAPOR van rebre INAPORC i la Fédération Nationale Porcine per a l’intercanvi de coneixement entre el sector porcí espanyol i el francès. Durant la visita, els ramaders francesos van poder visitar i reunir-se amb diverses empreses del sector per poder conèixer més detalladament el sistema de producció de porcí espanyol així com identificar les diferències amb el sistema francès..
També va tenir lloc una reunió on es va exposar un històric del sector porcí, així com levolució i la situació actual del sector porcí espanyol quant a dades de producció animal, producció càrnia, econòmiques, etc. A més, es van tractar diversos temes d’interès en relació amb el benestar animal, especialment la visió d’Espanya pel que fa a la futura normativa (sistemes lliures de gàbies a paridores, castració, reboteig, etc.), reducció d’antibiòtics, la proposta aprovada per el Parlament Europeu relativa a la nova normativa d’emissions i altres temes d’interès.
Aprofitant aquesta conjuntura, es van estrènyer llaços amb aquestes dues associacions de cara a en el futur anar de la mà en una mateixa posició a l’hora de debatre les polítiques futures que es pretenen implementar a la Unió Europea, dins del marc de l’estratègia Farm To Fork.