El sector porcí espanyol estreta llaços amb el sector porcí francès

En el marc de la fira Alimentària, INTERPORC juntament amb ANPROGAPOR van rebre INAPORC i la Fédération Nationale Porcine per a l’intercanvi de coneixement entre el sector porcí espanyol i el francès. Durant la visita, els ramaders francesos van poder visitar i reunir-se amb diverses empreses del sector per poder conèixer més detalladament el sistema de producció de porcí espanyol així com identificar les diferències amb el sistema francès..

 

Colaboración porcino español y francés

 

També va tenir lloc una reunió on es va exposar un històric del sector porcí, així com levolució i la situació actual del sector porcí espanyol quant a dades de producció animal, producció càrnia, econòmiques, etc. A més, es van tractar diversos temes d’interès en relació amb el benestar animal, especialment la visió d’Espanya pel que fa a la futura normativa (sistemes lliures de gàbies a paridores, castració, reboteig, etc.), reducció d’antibiòtics, la proposta aprovada per el Parlament Europeu relativa a la nova normativa d’emissions i altres temes d’interès.

Aprofitant aquesta conjuntura, es van estrènyer llaços amb aquestes dues associacions de cara a en el futur anar de la mà en una mateixa posició a l’hora de debatre les polítiques futures que es pretenen implementar a la Unió Europea, dins del marc de l’estratègia Farm To Fork.

 

Col·laboradors