‘El valor essencial de la carn’, eix central del VI Fòrum Càrnic i de la Proteïna Alternativa

Sota el lema ‘El valor essencial de la carn’, el Fòrum Càrnic i de la Proteïna Alternativa celebrat el 25 de setembre a l’Auditori del Palau de Congressos de Girona, ha explicat la realitat que travessa la indústria, com s’està treballant i quines innovacions existeixen actualment i existiran en un futur proper al mercat.

El Fòrum Càrnic i de la Proteïna Alternativa és un esdeveniment bianual que reuneix experts, empresaris, investigadors i professionals del sector carni.

Organitzat per TecnoCARNE, i l’IRTA (Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentària, aquesta trobada ofereix un espai únic per explorar les últimes tendències, compartir coneixements i establir contactes estratègics en un entorn col·laboratiu i dinàmic. Amb 6 anys d’experiència i lideratge a l’àmbit , s’ha consolidat com un punt de trobada imprescindible per a la indústria càrnia i de la proteïna alternativa al sud d’Europa.

La sisena edició Fòrum se centrarà a destacar la importància daquest aliment tant a nivell nutricional com econòmic. En un món que avança cap a noves formes de producció i consum de proteïnes, la carn continua sent una font crucial de nutrients i una peça clau a l’economia global.

El programa del VI Fòrum Càrnic i de la Proteïna Alternativa es dividirà en tres blocs temàtics:

  • L’impacte de la carn a nivell social i econòmic
  • Processos eficients i respectuosos a la indústria càrnia
  • Carn: innovar per alimentar les noves generacions

Més informació a la web de l’esdeveniment.

+Foto IRTA

Col·laboradors