Es reuneix el Fòrum de Diàleg de la Ramaderia Extensiva

El secretari general de Recursos Agraris i Seguretat Alimentària, Fernando Miranda, ha inaugurat a Toledo, amb una àmplia participació de tots els sectors ramaders, el Fòrum de Diàleg de la Ramaderia Extensiva a Espanya, que clou demà, després de la lectura de les conclusions, el ministre dʻAgricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas.

 

Foro de Diálogo

 

Miranda ha destacat que el compromís del Govern amb la ramaderia extensiva, ja que és “un dels sectors més fràgils de la nostra economia i mereix una atenció especial”. A més, ha assenyalat que amb l´organització d´aquest fòrum, inclòs en les 43 mesures de suport al sector, a més de compromís de legislatura, el ministeri vol atendre les preocupacions d´un sector, com el de la ramaderia extensiva, i contribuir a donar resposta a les inquietuds.

Aquest fòrum té com a objectiu analitzar els reptes a què s’enfronta el sector i plantejar solucions. En aquest fòrum s’organitzaran diferents grups de treball per entrar-hi en detall i conèixer les inquietuds relacionades amb assumptes com la sanitat animal, la burocràcia o la situació dels mercats.

Durant aquests dos dies s’analitzaran també les oportunitats de futur que ofereix la ramaderia extensiva, especialment per atraure els joves a un sector que, a través de la incorporació de les noves tecnologies i l’aplicació de tècniques innovadores, oferir oportunitats d’ocupació al medi rural.

Col·laboradors