Esmorzar informatiu per a la premsa: “El rigor de les dades a la ramaderia espanyola”

El proper 20 d’octubre la iniciativa informativa SomosGanyería organitza un esmorzar informatiu per a la premsa titulat “El rigor de les dades a la ramaderia espanyola”. L’esdeveniment es podrà seguir per videoconferència a través de registre en línia i comptarà amb experts en la matèria.

Miguel Ángel Higuera, director d’ANPROGAPOR i coordinador de la iniciativa, donarà la benvinguda institucional als ponents que participaran a taula debat:

  • Ana Hurtado, directora tècnica de CESFAC
  • Lucía T. Díez Córdova, tècnica d’ASOPROVAC
  • Jordi Montfort, secretari general d’AVIANÇA
  • Modera: Pablo Hervás cordinador de Somos Ramaderia

El debat s’acabarà amb una ronda de preguntes.

Aquest esmorzar informatiu té previst que comenci a les 8.45 i que finalitzi a les 10.45.

REGISTRO / INSCRIPCIÓN

 

Col·laboradors