Especial Alimentaria. Reixach Escorxador Frigorífic

Escorxador Frigorífic Reixach es una empresa del sector cárnico que se especializa en abarcar todas las etapas de la producción de carne de cerdo. Su actividad se centra en el despiece, la conservación, la congelación y la distribución de una amplia variedad de productos tanto frescos como congelados. En la actualidad, nuestras sus instalaciones abarcan una superficie de 25.000 m2 y cuentan con una capacidad de producción de 280 toneladas al día. Su equipo está compuesto por más de 300 personas.

Escorxador Frigorífic Reixach es una de las empresas que estarán presentes en el stand compartido de Anafric en la próxima cita con Alimentaria, del 18 al 21 de Marzo en Barcelona.

 

Especial Alimentaria, Reixach escorxardor frigorífic

 

 

 

 

Focalizada en la exportación de la producción, las instalaciones de Escorxador Reixach cuentan con la última generación de equipamientos para el envasado, congelación de producto y su suministro en el mínimo tiempo posible. Para Escorxador Reixach su producción le permite  ofrecer un excelente servicio al cliente y capacidad de respuesta a las necesidades del mercado.

Actualmente Reixach comercializa sus productos a más de 20 países (55% del total de su producción). Considera que la innovación en los servicios y procesos es la piedra angular del negocio, lo que le permite dar respuesta y anticiparse a las necesidades de una sociedad en cambio constante. La adaptación en la clave del éxito.

 

 

 

 

Actualmente Reixach posee de las siguientes certificaciones:

  • BRC
  • IFS
  • Bienestar Animal certificado welfair

En Alimentaria, la emprea va a destacar sus valores de innovación y de internacionalización de productos. Además de promoción de la marca, Escorxador Reixach va a explorar nuevas oportunidades de negocio en un contexto global.

Para la empresa de Girona, su presencia en la feria refleja “nuestro compromiso con la excelencia y la expansión en la industria alimentaria”.

 

Más información

Facebook Reixach Escorxador Frigorífic

Linkedin Reixach Escorxadro Frigorífic

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors