Especial Anafric a Meat Attraction: FRIBIN participa a la fira com l’empresa més important d’Osca

FRIBIN és una empresa càrnia fundada el 1967, de caràcter familiar i líder en la producció de carn de la millor qualitat. FRIBIN disposa de quatre divisions consolidades: vedella, porc, productes elaborats i productes halal, fonamentades en el compromís amb els proveïdors, el benestar animal, la sostenibilitat mediambiental i la qualitat i l’excel·lència en la nostra activitat diària.

Del 6 al 8 de març, l’empresa serà present a Meat Attration, una cita que per a FRIBIN significa una oportunitat de construir noves relacions comercials gràcies a les trobades internacionals.

 

 

 

 

 

Fribin compta amb les certificacions ISO 9001 y 14001, i a més:

CERTICAR «FRIBIN Selecció»

CERTICAR és la primera empresa espanyola certificadora de Productes Agroalimentaris acreditada per ENAC. Controla i supervisa la vedella que distribueixen sota la marca “FRIBIN Selecció”. Amb la seva carn certificada “FRIBIN Selección”, han contribuït a reforçar les garanties de seguretat alimentària de la carn de boví, de manera que, darrere aquest segell de qualitat singular, hi ha un control per part d’un organisme independent sobre tot el procés, des de l’explotació ramadera a la taula del client final El consumidor té així la seguretat que es porta a casa carn de confiança i de la millor qualitat.

C´ALIAL

És una marca del Govern d’Aragó que identifica més de 40 productes que es distingeixen per les qualitats gastronòmiques i nutricionals.

GARANTÍA HALAL

Perquè un aliment, producte o servei sigui considerat Halal, s’ha d’ajustar a la normativa islàmica recollida a l’Alcorà, a les tradicions del Profeta Muhammad (SWS), i als ensenyaments dels juristes islàmics. Implica que són aptes per ser consumits amb total seguretat.

 

Resultats de DataCentric

FRIBIN, sense ser l’empresa amb més empleats a Osca, sí que és la més important segons els criteris de DataCentric, en què s’ha tingut en compte la combinació i ponderació de nombroses dades: enquestes a professionals locals, presència digital i publicitària , impacte social al territori a través de la Responsabilitat Social Empresarial de l’empresa, mida en empleats i facturació nacional de cada grup empresarial.

Les dades estan actualitzades al 2023. El resultat a la província d’Osca dóna a FRIBIN el primer lloc de la classificació.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors