Especial Anafric a Meat Attraction: FRIBIN participa a la fira com l’empresa més important d’Osca

FRIBIN és una empresa càrnia fundada el 1967, de caràcter familiar i líder en la producció de carn de la millor qualitat. FRIBIN disposa de quatre divisions consolidades: vedella, porc, productes elaborats i productes halal, fonamentades en el compromís amb els proveïdors, el benestar animal, la sostenibilitat mediambiental i la qualitat i l’excel·lència en la nostra activitat diària.

Del 6 al 8 de març, l’empresa serà present a Meat Attration, una cita que per a FRIBIN significa una oportunitat de construir noves relacions comercials gràcies a les trobades internacionals.

 

 

 

 

 

Fribin compta amb les certificacions ISO 9001 y 14001, i a més:

CERTICAR «FRIBIN Selecció»

CERTICAR és la primera empresa espanyola certificadora de Productes Agroalimentaris acreditada per ENAC. Controla i supervisa la vedella que distribueixen sota la marca “FRIBIN Selecció”. Amb la seva carn certificada “FRIBIN Selección”, han contribuït a reforçar les garanties de seguretat alimentària de la carn de boví, de manera que, darrere aquest segell de qualitat singular, hi ha un control per part d’un organisme independent sobre tot el procés, des de l’explotació ramadera a la taula del client final El consumidor té així la seguretat que es porta a casa carn de confiança i de la millor qualitat.

C´ALIAL

És una marca del Govern d’Aragó que identifica més de 40 productes que es distingeixen per les qualitats gastronòmiques i nutricionals.

GARANTÍA HALAL

Perquè un aliment, producte o servei sigui considerat Halal, s’ha d’ajustar a la normativa islàmica recollida a l’Alcorà, a les tradicions del Profeta Muhammad (SWS), i als ensenyaments dels juristes islàmics. Implica que són aptes per ser consumits amb total seguretat.

 

Resultats de DataCentric

FRIBIN, sense ser l’empresa amb més empleats a Osca, sí que és la més important segons els criteris de DataCentric, en què s’ha tingut en compte la combinació i ponderació de nombroses dades: enquestes a professionals locals, presència digital i publicitària , impacte social al territori a través de la Responsabilitat Social Empresarial de l’empresa, mida en empleats i facturació nacional de cada grup empresarial.

Les dades estan actualitzades al 2023. El resultat a la província d’Osca dóna a FRIBIN el primer lloc de la classificació.

 

Col·laboradors