Expectació a la Xina per la carn de porcí de capa blanca i el pernil

INTERPORC ha estat present a fira CIIE de Xangai on el pernil i la carn de porcí de capa blanca d’Espanya han generat un gran interès entre el públic i les autoritats xineses. INTERPORC ha acudit a aquest esdeveniment en el marc de la campanya EU Pork, The Smart Choice, i pel seu estand ja han passat els primers dies de la fira nombrosos representants de duanes d’importants ports com Tianjin i Xangai, a més de responsables d’altres organismes i Institucions xineses.

 

 

 

També han visitat INTERPORC l’ambaixador d’Espanya a la Xina, Rafael Dezcallar, juntament amb el cònsol i altres representants de la Conselleria d’Agricultura i de l’Oficina Econòmica i Comercial.

Tots ells, juntament amb la multitud de visitants que s’han acostat a l’estand, han pogut tastar diferents tapes espanyoles, així com receptes xineses elaborades amb carn i elaborats de porcí espanyol. Per descomptat, tampoc no han faltat degustacions de pernil de capa blanca.

Presentació del sector porcí d’Espanya

A més de la presència a la fira, el director Internacional d’INTERPORC, Daniel de Miguel, ha participat a la 14a Xina International Meat Conference, organitzada per la Xina. CFNA).

Davant de nombroses autoritats xineses i d’altres països, De Miguel ha realitzat una presentació de la Interprofessional i del propi sector porcí espanyol, explicant els principals factors que l’han portat a l’èxit exportador en els darrers anys al mercat xinès.

Paral·lelament, l’agregat de la Conselleria d’Agricultura de l’Ambaixada d’Espanya a la Xina (MAPA), Carlos Ossorio, ha participat en una trobada organitzada per les Autoritats xineses de GACC sobre mesures no aranzelàries al comerç, on ha assenyalat la importància de la seguretat alimentària per promoure un comerç segur.

Un esdeveniment de referència a la Xina

En aquesta ocasió, la fira CIIE ocupa 367.000 metres quadrats d’exposició, on s’han donat cita 72 organitzacions nacionals i internacionals i més de 3.400 empreses de 128 països i regions. En total, compta amb prop de 410.000 visitants professionals registrats.

Xifres que converteixen CIIE en un gran escenari per promoure els productes porcins espanyols davant de professionals i consumidors xinesos, conèixer les últimes tendències d’aquest mercat, consolidar les relacions comercials amb agents d’aquest país i enfortir les relacions amb autoritats i institucions xineses.

 

Col·laboradors