Grupo Dino, nova empresa col·laboradora de serveis de neteja i higiene professional per als socis d’Anafric

Sabies que el Grupo Dino és una de les principals organitzacions europees de distribució de productes, articles, maquinària, accessoris per a la neteja, higiene, manteniment industrial i col·lectivitats?  I a partir d’ara també forma part dels serveis de valor que Anafric ofereix als seus socis amb acords de col·laboració.

El Grup Dino està avalat per una experiència en el sector de més de 25 anys, a Espanya i Portugal, i està especialitzat en la indústria alimentària on cobreixen totes les vostres necessitats: des de químics d’alt valor afegit de formulació i fabricació pròpia amb certificacions com HA i ECOLABEL fins a la major varietat de cel·luloses, utensilis, epis i vestuari d’un sol ús certificats per a aquest sector. De tal manera que amb un únic proveïdor podreu  tenir tots els vostres serveis coberts i, gràcies, a diferents acords internacionals i el seu posicionament en el sector, els seus preus són molt competitius.

Tot avantatges

A més, i atès que els socis d’Anafric es reparteixen per tota la geografia espanyola, poden respondre en menys de 24 hores a les vostres comandes.

Creiem que treballar amb el primer grup de distribució de productes per a neteja i higiene industrial és tot avantatges: innovació i recerca s’uneixen a l’eficàcia, organització i coordinació que se suposa a una empresa que treballa per a les més importants cadenes hoteleres d’Espanya, hospitals i canal HORECA.

Per a contactes:

[email protected]

Col·laboradors