Hispack incrementa la seva oferta internacional amb empreses de 28 països

Hispack 2024 serà més que mai la cita de referència de les empreses internacionals de la indústria del packaging, procés i logística per descobrir les oportunitats de negoci que ofereix el mercat espanyol i contactar amb nous clients. Aquest any més de 250 firmes estrangeres formen part de l’àmplia oferta expositiva d’una edició que, amb més de 720 expositors de 28 països i 1.250 marques representades, reafirma l’esdeveniment com a líder del sector de l’envàs i l’embalatge a Espanya i un dels primers d’Europa a la seva especialitat.

 

Hispack incrementa su oferta internacional con empresas de 28 países

 

En aquesta edició, la participació de firmes internacionals a Hispack, que tindrà lloc del 7 al 10 de maig al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ha augmentat cinc punts percentuals en relació amb el 2022. La recuperació de l’expositor xinès després de la pandèmia , el fort creixement de la presència italiana i l’entrada de nous països a la llista estan darrere aquest increment de l’oferta internacional, que ja suposa el 30% del total. S?espera la visita de més de 27.000 professionals.

 

Anafric, col·laborador

Anafric es converteix en empresa entitat col·laboradora de Hispack, la fira del packaging i els processos logístics que tindrà lloc del 7 al 10 de maig al recinte de Fira Barcelona. Les carns són aliments essencials per al desenvolupament humà, que aporten proteïnes i nutrients i que, alhora, exigeix condicions concretes de conservació. Per a cada sector i per a cada tipus de producte, comptar amb un envasat a mida que permeti la seva conservació, l’aïllament i la durada de la vida útil és essencial, per mantenir la traçabilitat, la sostenibilitat i la cura pel medi ambient.

«El nostre sector necessita un packaging amb necessitats especials que, a més, ha de complir amb els requisits d’una economia que té com a objectiu l’eliminació de plàstics i el pas cap a una economia circular. Totes les baules de la indústria càrnia estem treballant per ser més eficients i més sostenibles», explica el president d?Anafric, José Friguls. «La millor manera que el sector de packaging comprengui les nostres necessitats és ser presents a la fira referència i, per aquest motiu, la nostra col·laboració serà imprescindible».

Col·laboradors