Inauguració de l’espai de la Pell del Rec el 8 de maig

El 8 de maig té lloc la inauguració d’un espai nou per a la pell. Es tracta de la Pell del Rec, on associats d’artesania i de disseny i moda de pell de Leather Cluster Barcelona, exposen els seus articles de pell a l’Adoberia Bella durant el REC.0 Experimental Stores. Després de l’acte, juntament amb el MOVEX Centre Tecnològic de la Pell d’Ubrique, amb el qual s’organitza una experiència immersiva multisensorial a través d’una “Cata de pell i vi a cegues” de la mà del Celler Pla de Morei. l´actor tindrà lloc a les 18.30h.

 

Inauguración espacio REC

 

El Rec.0 és el festival eclèctic de moda, cultura i gastronomia que se celebra dues vegades a l’any, i només durant quatre dies, al barri del Rec d’Igualada. Les velles fàbriques i adoberies del vell barri industrial de la ciutat, es transformen de forma efímera en pop-up stores de moda on grans marques locals i internacionals i dissenyadors de moda independent i emergent venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Cada edició de Rec.0 és diferent. S’obren nous espais, molts desconeguts, i s’incorporen també noves marques, de manera que es configura un circuit essencialment canviant. La visita al Rec.0 és una bona oportunitat per trobar peces de marques de prestigi rebaixades o conèixer noves propostes que estan revolucionant el món de la moda en un escenari metamòrfic. Després dels quatre dies del Rec.0, el barri torna a la normalitat, amb una activitat que barreja la indústria adobada amb els estudis de disseny i altres professions.

Rec.0 va néixer el 2009 de la mà d’un grup de sis persones compromeses amb el barri del Rec, que volien fer-lo conèixer al màxim de gent i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. Després de diverses edicions, el Rec.0 ha esdevingut un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades a l’any.

 

Col·laboradors