Interovic participa a Fòrum Gastronòmic Galícia i presenta l’empanada de xai

La interprofessional de l’oví i cabrum, Interovic, ha presentat amb motiu del Fòrum Gastronòmic celebrat a la Corunya, les seves receptes més innovadores i sostenibles, entre elles i com a novetat, l’empanada de xai.

En el marc de la campanya de promoció “Saborosa i Sostenible. Tria l’Origen Europeu”, i sota el lema “Més de 3000 anys en equilibri amb l’entorn” Interovic va presentar unes receptes amb carn de xai que recordaven l’origen sostenible i natural d’aquesta mena de carns. La versatilitat dels talls i el valor diferencial de les receptes es va reflectir a l’empanada de xai presentada per la interprofessional.

 

 

El farciment d’aquesta recepta cortesia del xef Antonio González i el fornejat posterior aconseguit al mític restaurant local Casa Pardo, van ser el toc final per aconseguir l’èxit afluència que va perdurar durant les tres jornades del Fòrum, que es va celebrar del 25 al 27 de setembre .

A més de l’empanada farcida de picada de xai, els assistents van poder degustar El Paquito, l’entrepà de xai més famós, que va tornar a convertir-se en el protagonista de l’edició juntament amb el tomahawk o l’entrecot de xai.

Col·laboradors