INTERPORC lliura el premi al millor influencer foodie als GenZ Awards

La Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC) ha traslladat als joves de la Generació Z la importància d’una alimentació sana, nutritiva i equilibrada posant el seu nom a la categoria Gastronomia by INTERPORC dels premis GenZ Awards. Un guardó que la Interprofessional ha lliurat a Sergio Bolaños (@peldanyos), distingint-lo com el creador de contingut foodie que més enganxa a la Generació Z a les xarxes socials.

 

 

Aquests premis, organitzats per Mediaset, celebrats el 14 de novembre, van premiar després d’una votació en línia els millors creadors joves de contingut digital en 15 categories. La categoria ‘Gastronomia by INTERPORC’ va tenir com a finalistes, a més del guanyador a Cuina amb Chia, Cuina amb Coqui i Verónica Ratero MChef.

Manuel García, president d’INTERPORC, va ser l’encarregat de lliurar el premi a Peldanyos, que des de Tik Tok s’ha fet molt popular entre els joves espanyols. Les seves receptes i opinions gastronòmiques tenen prop de dos milions de seguidors i, sens dubte, la seva tasca de difusió contribueix a millorar l’alimentació i la salut dels joves des de les RRSS.

En aquest sentit, García va destacar que “a INTERPORC tenim clara la importància de tenir una alimentació nutritiva, saludable i equilibrada a totes les franges d’edat. Menjar bé és salut per avui i per al futur, un missatge que sempre transmetem als joves”.

Més informació a INTERPORC.

 

Col·laboradors