Jornada de llançament de la XARXA PAC l’11 i 12 de maig a Osca

La XARXA PAC és el punt de trobada que connecta totes les persones i entitats relacionades amb el medi rural i amb l’activitat agrària, amb l’objectiu de difondre i vetllar pel compliment dels objectius del Pla Estratègic de la PAC d’Espanya. Alhora, té com a finalitat sensibilitzar la població sobre la importància que el medi rural i el sector agrari tenen per al nostre present i futur.

 

 

La jornada de llançament de la XARXA PAC tindrà lloc durant dos dies: el dijous dia 11 de maig es presentarà la XARXA PAC i s’identificaran les necessitats i propostes dels agents per definir les activitats a realitzar per la XARXA en el període 2023 – 2027. En el segon dia, divendres 12 de maig, es visitaran projectes al territori. les jornades tindran lloc L Escuela Politécnica Superior de Huesca.

 

INSCRIPCIÓ

VISITES PROJECTERS DEL TERRITORI

PROGRAMA

 

La jornada de llançament de la XARXA PAC tindrà lloc durant dos dies: el dijous dia 11 de maig es presentarà la XARXA PAC i s’identificaran les necessitats i propostes dels agents per definir les activitats a realitzar per la XARXA en el període 2023 – 2027 • En el segon dia, divendres 12 de maig, es visitaran projectes al territori. les jornades tindran lloc a lEscola Politècnica Superior dOsca.

Per a la inauguració es comptarà amb la participació, entre altres personalitats, del Sr. Fernando Miranda Sotillos, Secretari General d’Agricultura i Alimentació del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i D. José Luis Castellano, Secretari General Tècnic del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient al Govern d’Aragó.

Els objectius de la jornada són:

1.   Donar a conèixer la nova identitat corporativa de la XARXA PAC i traslladar les novetats quant a estructura, funcions i temàtiques prioritàries de treball per al període 2023-2027.

2.   Presentar el Programa d’antenes territorials de la XARXA PAC a nous grups d’interès vinculats al medi rural ia l’activitat agrària.

3.  Identificar necessitats i activitats concretes vinculades a les temàtiques prioritàries a incloure al Pla d’Acció de la nova XARXA PAC en el període 23-27.

4. Generar espais de debat i diàleg a través de diferents taules rodones, que versaran sobre diferents temàtiques vinculades al Pla estratègic de la PAC 2023-2027.

L?assistència és gratuïta, amb un aforament màxim de 200 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors