Jornada de llançament de la XARXA PAC l’11 i 12 de maig a Osca

La XARXA PAC és el punt de trobada que connecta totes les persones i entitats relacionades amb el medi rural i amb l’activitat agrària, amb l’objectiu de difondre i vetllar pel compliment dels objectius del Pla Estratègic de la PAC d’Espanya. Alhora, té com a finalitat sensibilitzar la població sobre la importància que el medi rural i el sector agrari tenen per al nostre present i futur.

 

 

La jornada de llançament de la XARXA PAC tindrà lloc durant dos dies: el dijous dia 11 de maig es presentarà la XARXA PAC i s’identificaran les necessitats i propostes dels agents per definir les activitats a realitzar per la XARXA en el període 2023 – 2027. En el segon dia, divendres 12 de maig, es visitaran projectes al territori. les jornades tindran lloc L Escuela Politécnica Superior de Huesca.

 

INSCRIPCIÓ

VISITES PROJECTERS DEL TERRITORI

PROGRAMA

 

La jornada de llançament de la XARXA PAC tindrà lloc durant dos dies: el dijous dia 11 de maig es presentarà la XARXA PAC i s’identificaran les necessitats i propostes dels agents per definir les activitats a realitzar per la XARXA en el període 2023 – 2027 • En el segon dia, divendres 12 de maig, es visitaran projectes al territori. les jornades tindran lloc a lEscola Politècnica Superior dOsca.

Per a la inauguració es comptarà amb la participació, entre altres personalitats, del Sr. Fernando Miranda Sotillos, Secretari General d’Agricultura i Alimentació del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i D. José Luis Castellano, Secretari General Tècnic del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient al Govern d’Aragó.

Els objectius de la jornada són:

1.   Donar a conèixer la nova identitat corporativa de la XARXA PAC i traslladar les novetats quant a estructura, funcions i temàtiques prioritàries de treball per al període 2023-2027.

2.   Presentar el Programa d’antenes territorials de la XARXA PAC a nous grups d’interès vinculats al medi rural ia l’activitat agrària.

3.  Identificar necessitats i activitats concretes vinculades a les temàtiques prioritàries a incloure al Pla d’Acció de la nova XARXA PAC en el període 23-27.

4. Generar espais de debat i diàleg a través de diferents taules rodones, que versaran sobre diferents temàtiques vinculades al Pla estratègic de la PAC 2023-2027.

L?assistència és gratuïta, amb un aforament màxim de 200 persones.

Col·laboradors