La IV edició de la Carrera Popular PRAN “¡Corre sin restencias!” ja té data: el 10 de novembre de 2024

La IV Carrera Popular PRAN “¡Corre sin resistencias!” se celebrarà el 10 de novembre de 2024 en el marc de la “Semana Mundial de Concienciación sobre el Uso Prudente de los Antibióticos”. Esta activitat es desenvolupa en el marc de la col·laboració del PRAN, Plan Nacional frente a la Resistencia a los Antibióticos, amb les facultats biosanitàries i té l’objectiu de conscienciar als futurs professionals sanitaris sobre la transcendència del problema de la resistència i la importància del ús prudent dels antibióticos.

 

 

La primera edició de ¡Corre sin resistències!, celebrada el 2019, va comptar amb la participació de 5 ciutats i prop de 1500 participants. Era només el comienzo, ja que el nombre de ciutats es va incrementar amb el pas dels anys i, en 2022 i 2023, la segona i tercera edició ja va aconseguir més de 2000 participants cada una.

Organitzades pels estudiants de les facultats i coordinades pel PRAN, es corre sota el lema “¡Corre sin resistències!” generant un impacte molt notable en les xarxes socials i en les pròpies facultats on ja es fa eco de l’esdeveniment.

La meta para este 2024 sigue siendo celebrar más carreras en simultaneo.

 

 

Col·laboradors