La Selecció Espanyola de Carnissers, menció especial del jurat als Premis Sepor de Oro

Els Premis Sepor d’or a la seva VII Edició han volgut guardonar, amb una menció especial del jurat, la Selecció Espanyola de Carnissers per la seva aposta per la qualitat en l’art de la carnisseria i promoure l’excel·lència al sector.

La gala de lliurament de premis va tenir lloc el passat 30 de novembre a l’Hotel Westin Palace de Madrid i s’hi va voler reconèixer empreses, personalitats i organitzacions de tota la cadena de la indústria ramadero-càrnica.

La directora del Comitè Organitzador, Mar Abenza, va destacar que aquests premis volen reconèixer i destacar aquelles organitzacions que són testimoni del saber fer del sector, de l’esforç, de la sostenibilitat o de la innovació.

Carlos Rodríguez, President de Cedecarne i María Sánchez, Secretària General, van ser els encarregats de recollir el guardó i agrair al jurat ia l’organització que hagin tingut presents a aquest projecte impulsat amb l’objectiu de representar un ofici artesans i donar-lo a conèixer per fomentar , entre altres, el relleu generacional.

 

 

Tots els premiats:

Més informació.

Col·laboradors