Madrid formarà agricultors i ramaders en competències tecnològiques de l’àmbit rural

La Comunitat de Madrid oferirà itineraris formatius a agricultors i ramaders de la regió per ajudar-los a adquirir o millorar les seves competències tecnològiques i acompanyar-los en els processos de modernització que s’estan duent a terme al sector rural. Aquests cursos estaran inclosos a la nova plataforma docent i divulgativa que l’Administració autonòmica llançarà properament per combatre la bretxa digital.

 

 

Segons informa ABC, se’ls ensenyarà, per exemple, a omplir el Quadern de Camp Digital, que substitueix els tradicionals registres manuals, i ara és una eina obligatòria per a agricultors i ramaders després de l’entrada en vigor de la nova Política Agrària Comuna (PAC) ), per a la realització de gestions de manera telemàtica.

S’oferirà a aquests professionals del camp itineraris formatius perquè millorin les seves competències tecnològiques, i acompanyar-los en els processos de modernització que s’estan duent a terme al sector rural. Aquests cursos estaran inclosos a la nova plataforma docent i divulgativa que l’Administració autonòmica llançarà properament.

Fotografia: Freepik

Col·laboradors