Meat Attraction: Anafric organitza un dels estands de més superfície de la fira. Participa amb nosaltres!

Guarda la cita al calendari. Els propers 6, 7 i 8 de març. El sector carni té una nova cita amb el sector a Meat Attraction. La fira compta amb el suport de les organitzacions interprofessionals de la cadena ramadero-càrnia, INTERPORC, PROVACUNO, INTEROVIC, INTERCUN, ASICI i AVIANÇA, a més de les associacions sectorials com ANAFRIC i AGEMCEX. Totes les empreses que hagin registrat la sol·licitud abans del 16 de setembre podran formar part de la primera reunió delecció prioritària despais.

Des d’Anafric, com hem realitzat en les darreres edicions, organitzem un dels estands amb més superfície de la fira i amb més representació de carns fresques de boví, oví i porcí. En la passada edició del 2022, les empreses Murgaca, Ovins Manchegos, Sucarn, Fribin i Celevant / Meat Center Ibèrica, van compartir estand.

 

Edició 2022

La innovació i el coneixement van ser protagonistes durant la passada fira amb una nova edició del Innovation Hub, el directori de novetats i productes estrella presentats pels expositors, els Innovation hub awards per donar suport a les empreses tant de l?àrea de producte com de la indústria auxiliar , i meaTIC, un programa complet de jornades tècniques, formació i especialització.

Per poder tenir presència a l’estand d’Anafric, envieu un correu electrònic a [email protected]

 

Col·laboradors