Meat Attraction 2021, Fira Internacional del Sector Carni, ha celebrat la primera reunió on line del seu Comitè Organitzador que va confirmar les dates de celebració de la fira, de el 2 a el 4 de febrer de 2021, amb un missatge d’unitat i compromís de el sector amb Meat Attraction i l’aval a tota la feina desenvolupada per IFEMA per posar en marxa tots els protocols necessaris de sanitat, seguretat i accés, i celebrar les seves fires amb els nivells requerits de seguretat i control per a expositors, visitants i staff. Teniu més informació en aquest enllaç.
Aquesta edició s’obre amb un nou enfocament per combinar l’esdeveniment presencial amb les accions en línia, sota el lema “Ajudant a les empreses a connectar”, i amb cinc eixos de desenvolupament: internacionalització de les empreses, hostaleria, restauració i food service, canal minorista especialitzat, potenciació de la imatge del producte carni i posicionament davant del consumidor (Setmana de la carn), i la fira com a centre de presentació de la innovació sectorial i desenvolupament de negoci.
Meat Attraction comptarà en aquesta edició amb tres àrees principals: l’Àrea de Producte (amb presència de carns, derivats carnis, figures de qualitat, IbéricoLand, Ecorganic Market, Area Halal i Kosher, etc.), l’Àrea d’Indústria Auxiliar (amb Meatic : tecnologies, automatització i digitalització, maquinària, packaging, equipament, entitats financeres i serveis), i The Butcher Shop, una nova Àrea especialitzada adreçada a canal detallista.