Nova convocatòria dels Premis ARIA

La Xarxa Europea de la PAC ha convocat la segona edició dels “Premis d’Inspiració Agrària i Rural” ARIA amb algunes novetats. El lema d’aquesta edició és “apoderant la joventut”. Aquests premis se centren en bones pràctiques finançades pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i/o el Fons Europeu Agrícola de Garantia Agrària (FEAGA) i que promoguin la seguretat alimentària, la resiliència mediambiental i el teixit socioeconòmic de les zones rurals.

 

Premios ARIA

 

Les sol·licituds només poden ser presentades a través de la Xarxa PAC i els projectes s’han d’enquadrar en una de les quatre categories següents:

  • Agricultura competitiva i intel·ligent
  • Protecció del medi ambient
  • Teixit socioeconòmic de les zones rurals
  • Joventut rural (nova categoria)

A més del premi per categoria i el del vot popular, aquest any hi haurà un nou premi per a projectes que promoguin la igualtat de gènere en qualsevol de les quatre categories. El termini de recepció de candidatures finalitza el proper 5 de juliol. Mail d’enviament de candidatures: [email protected].

Al següent enllaç podreu descarregar el document de la sol·licitud a emplenar per enviar a la Xarxa PAC i poder així participar en aquests premis. Aquest document inclou també les instruccions i criteris per presentar la candidatura. Atenció, el formulari ha de ser emplenat en anglès.

També posem a la vostra disposició un document de preguntes freqüents

Mail d’enviament de candidatures: [email protected]

 

Què són els premis ARIA

Són els guardons successors dels Premis d’inspiració rural, que premiaven els millors casos de bones pràctiques desenvolupats al medi rural per posar-los en valor i facilitar el coneixement de fórmules eficaces de desenvolupament rural a l’empara dels antics Programes de Desenvolupament Rural ( PDR).

Aquests nous premis –ampliats sota la raó de ser de la nova Política Agrícola Comuna (PAC) 2023-2027 i que uneix per primera vegada els dos pilars, l’agrari i el rural- pretenen identificar i compartir bones pràctiques, però aquesta vegada, desenvolupades sota el paraigua de la PAC.

Col·laboradors