Provacuno, present a la 34 fira internacional Salamaq23

PROVACUNO, l’organització interprofessional de la carn de boví estarà present a la fira Salamaq23, fira del sector agropecuari i 34a exposició internacional de bestiar pur, que se celebra al recinte firal de Salamanca fins al 5 de setembre. Es tracta d’una trobada en què es destaca la importància de la ramaderia a la societat i que serveix de punt de trobada del sector primari del nostre país.

PROVACUNO és a l’estand número 149, ubicat al Pavelló Central, on vol demostrar un any més el seu compromís amb tots els professionals del Boví de Carn, sector estratègic i clau per a l’economia, la societat i el medi ambient del nostre país.

 

 

 

Des de fa més de 6 anys, la interprofessional ha estat dedicada a tasques de comunicació amb l’objectiu de defensar i ressaltar la rellevància d’aquest sector i de la carn de boví a l’economia espanyola. Aquest sector és fonamental per a la fixació de població a les àrees rurals, un propòsit fonamental per contrarestar el problema de despoblament que afecta tota Europa.

A l’àmbit de la recerca, PROVACUNO treballa per continuar progressant en aspectes tan importants com el benestar animal i la sostenibilitat mediambiental. A nivell internacional, la interprofessional s’esforça per augmentar les exportacions de carn de boví per tot el món. Des de l’inici de la tasca, PROVACUNO ha aconseguit l’obertura de 7 nous mercats a tercers països i ha ajudat a incrementar un 32,52% les exportacions.

La fira Salamaq s’ha consolidat com un referent tant a Espanya com a Europa a l’àmbit del boví de carn. Per a Javier López, director de PROVACUNO, Salamaq és una cita ineludible: “És un exemple fidel del que representa aquest sector: tecnificació, innovació, genètica, alimentació, benestar animal… En definitiva, una fira que exhibeix els avenços del sector impulsats per la dedicació i excel·lència dels ramaders i ramaderes del nostre país i un punt de trobada de tot el sector”.

 

 

Col·laboradors