PROVACUNO treballa per agilitzar l’obertura del mercat de Corea del Sud a la carn de boví espanyol

PROVACUNO ha intensificat els seus esforços a Corea del Sud per facilitar l’entrada de la carn de boví espanyol en aquest important mercat, en el marc del Projecte Beef Àsia, cofinançat per la Unió Europea.

PROVACUNO trabaja para agilizar la apertura del mercado de Corea del Sur a la carne de vacuno española

 

Durant la seva estada a Corea del Sud, els representants de PROVACUNO han mantingut reunions estratègiques amb autoritats locals, principals compradors i importadors, així com diversos agents de la cadena comercial i associacions sectorials. Aquestes trobades han revelat un gran interès en la nostra carn de boví, destacada per la seva alimentació a base de cereals, tendresa, sucositat i sabor delicat.

 

Durant la missió, es va anunciar l’obertura del mercat coreà per a la carn de boví de França i Irlanda, situant Espanya a la primera fila d’espera per obtenir la mateixa autorització. Aquesta notícia representa un avenç significatiu per a la indústria càrnia espanyola

 

En el marc de la seva missió, PROVACUNO va organitzar un sopar de gala que va comptar amb l’assistència dels importadors coreans més destacats. A més, de l’11 al 14 de juny, PROVACUNO va participar a la fira Food & Hotel Seül 2024, la principal fira agroalimentària de Corea del Sud. Aquest esdeveniment és un referent per a mercats tan influents com el Japó, la Xina i el sud-est asiàtic, regions prioritàries per al sector del boví espanyol.

Durant la missió, es va anunciar l’obertura del mercat coreà per a la carn de boví de França i Irlanda, situant Espanya a la primera fila d’espera per obtenir la mateixa autorització. Aquesta notícia representa un avenç significatiu per a la indústria càrnia espanyola.

 

Mercat clau

Corea del Sud es presenta com un mercat clau per al sector carni d’alta qualitat. Els consumidors coreans valoren especialment la carn que compleixen amb els estàndards més alts de producció i respecte pel medi ambient i el benestar animal. A més, la demanda a Corea del Sud continua en ascens, arribant a més de 560.000 tones el 2023, cosa que el converteix en una destinació molt atractiva per a les empreses espanyoles.

En col·laboració amb el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ia través de les activitats programades per la Interprofessional, PROVACUNO continua treballant incansablement per accelerar l’obertura d’aquest mercat i aconseguir que la carn de boví espanyol sigui present a les taules coreanes en un futur proper.

 

PROVACUNO trabaja para agilizar la apertura del mercado de Corea del Sur a la carne de vacuno española

Col·laboradors