Salamaq se celebrarà de l’1 al 5 de setembre amb l’objectiu de superar les xifres rècord del 2022

Ja s’ha obert el termini d’inscripció per participar a Salamaq23, la fira del sector agropecuari capdavanter i referent a Espanya. Es realitzarà de l’1 al 5 de setembre al Recinte Firal de Salamanca. Properament estarà oberta l’agenda de la fira, però per anar obrint boca, podem avançar que s’ha presentat la nova imatge en un disseny que mostra la passió i l’amor pel camp en una terra de gran tradició agrícola i ramadera.

El cartell engloba tots els protagonistes que es donaran cita a Salamaq 23 i que converteixen aquesta Fira al Certamen de referència indiscutible a la zona sud d’Europa.

Salamaq va superar l’any passat les xifres rècord prepandèmia, comptant a l’Exposició Internacional de Bestiar Pur amb el treball i la implicació de 247 ramaders d’11 regions espanyoles, que van aportar els més de 1.400 exemplars de sis espècies i 39 races participants.

Gràcies a la col·laboració entre la Diputació de Salamanca, la Reial Federació Espanyola d’Associacions de Bestiar Selecte i les Associacions de Criadors participants, Salamaq 23 serà una mostra de la gran varietat de races existent al nostre país i espera superar les dades de la passada edició .

 

 

Col·laboradors