Saló Gourmets: L’aparador més gran del món en productes gurmet de qualitat. Interovic presenta nous talls

Salón Gourmets, a fira d’alimentació i begudes dedicada a productes de qualitat o delicatessen número u d’Europa, és una trobada entre professionals nacionals i internacionals del sector gastronòmic. INTEROVIC serà present al 36 Saló Gourmets, fins al 20 d’abril a Ifema (Madrid).

 

 

Per tal de mostrar al sector el caràcter sostenible i la gran versatilitat de la carn de xai, l’estand d’INTEROVIC acollirà tallers, showcooking i degustacions de la mà dels cuiners Alejandro Hernández (una estrella Michelin) i Antonio González i de Daniel Herrero , segon millor carnisser del món segons iMeat, i presentarà productes de quarta i cinquena gamma per a hostaleria.

 

Nous talls: Més fàcils i versàtils a l’hora de cuinar

Durant el Saló, Interovic realitzarà diversos tallers d’especejament del xai a càrrec del madrileny Daniel Herrero, erigit com el segon millor carnisser del món al concurs internacional iMeat celebrat a Mòdena (Itàlia) a principis d’abril i mostrarà talls encara desconeguts pel gran públic, però amb molt d’interès gastronòmic, ja que són menys grassos i més fàcils de cuinar.

  • Filet de carilló
  • Collarí
  • Xurrasc
  • Xurrasquets
  • Filet de cama
  • Tournedó
  • French rack
  • Tomahawk
  • T-bone

Col·laboradors