Salón Gourmets, a fira d’alimentació i begudes dedicada a productes de qualitat o delicatessen número u d’Europa, és una trobada entre professionals nacionals i internacionals del sector gastronòmic. INTEROVIC serà present al 36 Saló Gourmets, fins al 20 d’abril a Ifema (Madrid).
Per tal de mostrar al sector el caràcter sostenible i la gran versatilitat de la carn de xai, l’estand d’INTEROVIC acollirà tallers, showcooking i degustacions de la mà dels cuiners Alejandro Hernández (una estrella Michelin) i Antonio González i de Daniel Herrero , segon millor carnisser del món segons iMeat, i presentarà productes de quarta i cinquena gamma per a hostaleria.
Nous talls: Més fàcils i versàtils a l’hora de cuinar
Durant el Saló, Interovic realitzarà diversos tallers d’especejament del xai a càrrec del madrileny Daniel Herrero, erigit com el segon millor carnisser del món al concurs internacional iMeat celebrat a Mòdena (Itàlia) a principis d’abril i mostrarà talls encara desconeguts pel gran públic, però amb molt d’interès gastronòmic, ja que són menys grassos i més fàcils de cuinar.
- Filet de carilló
- Collarí
- Xurrasc
- Xurrasquets
- Filet de cama
- Tournedó
- French rack
- Tomahawk
- T-bone