Sense presència de bestiar oví ni caprí, Figan 2023 serà l’epicentre de la innovació i la tecnologia del sector agropecuari

Del 28 al 31 de març, Figan reuneix els professionals del sector en una cita ineludible. La Fira Internacional per a la Producció Animal exhibeix innovació, desenvolupament i tecnologia en una fira que ha esdevingut la referència per a la presentació d’equips i productes entre els professionals i les empreses del sector.

 

 

Per tal de garantir la bioseguretat durant la celebració de FIGAN 2023, a conseqüència de la verola ovina no hi haurà presència de bestiar oví i cabrum. Així s’ha decidit des de Fira Saragossa, d’acord mutu amb la Unió de Petits Agricultors i Ramaders (UPA), la Unió d’Agricultors i Ramaders d’Aragó (UAGA), l’Associació Regional d’Agricultors i Ramaders d’Aragó (ARAGA), l’Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA), Cooperatives Agroalimentàries d’Aragó (CAA), la Reial Federació d’Associacions de Bestiar Selecte (RFEAGAS), l’Associació Nacional de Criadors de Bestiar Oví Selecte de Raça Rasa Aragonesa (ANGRA), Casa de Ramaders, Oviaragon – Grup Pastors  i el Govern d’Aragó.

L’agenda es desenvoluparà tal com es tenia previst: Les jornades tècniques tindran lloc durant els dies de celebració, de les quals ja hi ha 45 ponències i 38 organitzadors. Unes jornades a què assistiran més de 3.500 professionals.

Col·laboradors